IT Azbuka na 21. Dečijem sajmu 11-13.05.2018.

IT Azbuka je tokom proteklog vikenda obradovala sve mališane koji su posetili Dečiji sajam i obezbedila im sjajno druženje uz mnoštvo poklona.

Sva deca posetioci dečijeg sajma imala su priliku da tokom 3 dana sajma kroz igru i zabavu IMG_4916zajedno sa našim predavačima razvijaju logičko razmišljanje, intelektualne sposobnosti kao i finu motoriku.

 

Dečiji sajam je manifestacija koja okuplja izuzetno veliki broj dece i pruža im bogat zabavno-edukativni sadržaj. IT Azbuka se po prvi put predstavila na dečijem sajmu ove godine i ujedno je bila jedan od najposećenijih izlagača. Tome je doprineo interaktivni sadržaj koji je tim škole precizno i sa mnogo pažnje i ljubavi osmislio kako bi se deci na najzanimljiviji način predstavio IT svet i njegove mogućnosti.

 

Deca su imala priliku da se, uz brižne i iskusne predavače, praktično upoznaju sa jednim segmentom programiranja. Naime, deca su imala priliku da na LEGO Mindstorm i LEGO Boost robotima pokažu svoje umeće i veštine programiranja, a sve uz pomoć i instrukcije naših predavača. Time su ujedno učestvovali u nagradnoj igri gde je IT Azbuka najboljima poklonila besplatne intenzivne kurseve tokom leta. Čekanje u redu mališanima u ovom slučaju predstavljalo je samo slatke muke.

IMG_4912

 

Do sledećeg druženja, pozivamo da nam se pridružite na letnjim intenzivnim kursevima u Beogradu i Kragujevcu. Intenzivni kursevi trajaće po 3 nedelje gde će se u toku nedelje održavati po 3 časa u trajanju od 1,5h. Kako bismo mališanima pružili mogućnost da biraju termin u kojem žele da nam se pridruže, definisali smo 3 termina letnjih kurseva programiranja:

  • I Termin od 25. juna
  • II Termin od 16. jula
  • III Termin od 13. avgusta

Rezerviši svoje mesto na vreme, istraži nove mogućnosti IT sveta i obezbedi leto u kojem ćeš uživati!

Prijavi se!

Tim IT Azbuka

Pogledajte kako smo se proveli 🙂